Metalen Dakplaten

Levering aan huis van metalen dakplaten

Bestellingen van klein tot groot, ISO-bouw garandeert en verzorgt een snelle levering in België, Nederland en Noord-Frankrijk. Voor bestellingen op maat is leveringstermijn maximaal drie weken.

U moet uzelf een aantal vragen stellen: Zijn metalen dakplaten goedkoper dan dakpannen leggen? Moeten mijn dakplaten geïsoleerd zijn? Wij bieden een breed scala aan dakplaten die altijd goedkoper zijn dan dakpannen.

Een eigen plaatsingsdienst voor al uw dakgoten en metalen dakplaten

Ons vakkundig team dat steeds wordt bijgeschoold in de laatste technieken en materialen, helpt u met woord en daad bij het zoeken naar de beste oplossing voor uw project. U hebt gekozen wat past bij uw project, maar u plaatst het toch liever niet zelf? Geen probleem, het plaatsingsteam van ISO-Bouw zorgt voor de perfecte afwerking van uw dak en/ of gevel. Metalen dakplaten, geïsoleerde dakplaten en PVC dakgoten. Alles wordt altijd snel en perfect afgewerkt.

Advies bij projecten

Geen twee projecten zijn hetzelfde, daarom staan wij steeds tot uw beschikking. Voor technische informatie, adviseren wij u graag bij de juiste productkeuze. Vertel ons de specificaties van uw project en wij helpen u verder!

Contactinformatie en meer; wat wilt u weten over onze metalen dakplaten

Voor alle informatie over metalen dakplaten en meer kunt u ons contactformulier invullen of bellen naar: +32 (0)9 231 28 01.