Diensten

 Asbestverwijdering 

Asbest mag sinds 1998 niet meer gebruikt worden. In veel huizen die tussen de Tweede Wereldoorlog en de jaren negentig gebouwd of verbouwd zijn, is de kans groot dat er asbest aanwezig is. Je kunt asbest niet met het blote oog zien, dus voor een grondige asbestverwijdering heb je professionele expertise nodig. Onze plaasters van iso-bouw (bij Gent) hebben een degelijke opleiding en vele jaren ervaring met asbestsanering.

 Dak- en wandbeplating 

Ons vakkundig team, die steeds wordt bijgeschoold over de laatste nieuwe technieken en materialen, helpt u met woord en daad bij het zoeken naar de beste oplossing voor uw project. U heeft gekozen wat past bij uw project, maar u plaatst het toch liever niet zelf… geen probleem… ons plaatsingsteam zorgt voor de perfecte afwerking van uw dak en/ of gevel. Knowhow, opvolging van de laatste technieken en een gedreven team zorgen voor de beste resultaten. Onze bestaande klanten kunnen dit enkel beamen.

 

 

 Opmeten van werf 

Als u ervoor kiest om zelf metaalplaten op uw dak of gevel te monteren, komen wij desgewenst op uw werf langs voor een exacte opmeting van het oppervlak in kwestie. Zo weet u precies hoeveel platen of panelen te bestellen. En terwijl we er toch zijn, berekenen we meteen welke en hoeveel profielen, schroeven of ander materiaal u nodig heeft voor de succesvolle realisatie van uw project.

Dankzij deze unieke extra service van Iso-Bouw voorkomt u onnodige kosten voor overtollig materiaal.


Een offerte gewenst of heb je vragen over onze diensten/producten?