Terugname:
Onze terugname dienst geldt 15 dagen. Indien 15 dagen sinds uw aankoop zijn voorbij gegaan, kunnen we jammer genoeg geen bedragen teruggeven of inwisselen.

Om in aanmerking te komen voor een terugname, moet uw artikel ongebruikt en in dezelfde conditie zijn zoals je deze hebt ontvangen, het moet zich alsook nog in de originele verpakking bevinden.

Sommige artikelen zijn niet inwisselbaar. Zoals ontvlambare vloeistoffen of gassen.

Om uw terugname te kunnen voltooien hebben we een afrekening of een bewijs van betaling nodig.

Zend uw artikel niet terug naar de fabrikant a.u.b.

Elk artikel dat niet in de originele staat is, beschadigt is of onderdelen die missen om redenen die niet in onze hand liggen kunnen niet teruggewisseld worden.

Terugname ( Indien voldaan aan bovenstaande)
Eens wij uw artikel hebben ontvangen en geïnspecteerd, zullen we u een e-mail sturen om te confirmeren dat wij uw artikel hebben ontvangen. Wij zullen alsook vermelden of uw artikel geaccepteerd is of niet voor de terugname aan 80% van de aankoopwaarde.
Indien geaccepteerd zullen wij het bedrag op uw rekening terug storten binnen een bepaald aantal dagen..

Late of nog niet ontvangen terugstorting
Indien u het bedrag nog niet ontvangen hebt, controleer uw bank rekening nog eens.
Nadien neem contact op met de bank van uw kredietkaart, soms kan het wat tijd in beslag nemen voor het geld officieel is terug gestort..
Indien u alles of dit heeft uitgevoerd en nog altijd geen terugstorting hebt ontvangen, neem dan contact met ons op info@iso-bouw.be

Terugname artikels met korting
Enkel normaal geprijsde artikelen kunnen teruggenomen worden, spijtig genoeg geen items die in korting staan of stonden op het moment van de aankoop.

Ruilen / inwisseling
We ruilen enkel goederen die defect of beschadigt zijn binnen 5 werkdagen. We ruilen geen goederen waarvan de oorzaak van het defect of beschadiging aan uzelf te wijten ligt. Contacteer ons op info@iso-bouw.be en zend uw artikel naar: Mariakerksesteenweg 142, 9031 Drongen.

Verzending
Voor de terugname van uw product, verzenden naar: Mariakerksesteenweg 142, 9031 Drongen.

U bent verantwoordelijk voor de betaling van de verzending naar ons alsook voor de betaling van de verzending van het in te wisselen artikel naar uzelf.

Afhankelijk van uw woonplaats kan het enige tijd in beslag nemen vooraleer het artikel arriveert op uw gekozen adres.

Indien u artikelen boven de €50,00 verzend, raden we u aan om traceerbare verzending te gebruiken of een verzekerde verzending. We kunnen niet garanderen dat wij uw artikel zullen ontvangen bij terugname.

Annulatie:
Annulatie moet door middel van aangetekend zenden gebeuren binnen de 7 werkdagen.
Geannuleerde artikelen / bestellingen na 7 werkdagen zullen worden gefactureerd aan 20% van het totaalbedrag.
Indien deze artikelen bestaan uit maatwerk of niet standaard artikelen kan de bestelling of het artikel niet geannuleerd worden en is de aankoper het totale bedrag verschuldigd.